Eladó csúsztatott zsalus, Budapest-VIII. kerület

Ingatlan adatai

  • eladó csúsztatott zsalus
  • Budapest-VIII. kerület
  • Alapterület: 74 m²
  • Szobaszám (nappalival): 3 szoba
  • Irányár: 27 900 000 Ft
  • azonosító: M45817

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

TELEKI László térnél teljes körűen FELÚJÍTOTT, napfényes otthon, KÜLÖN NYÍLÓ szobákkal, UDVARI BEÁLLÁSI lehetőséggel!
Eladó a VIII. kerületben, a Teleki László térnél, egy jó állapotú, 7 emeletes csúsztatott zsalus (tartószerkezet beton, belső falazat tégla) 1. emeletén, TEHERMENTES, felújított, D-i és É-i fekvésű, kertre és utcára néző, 74 nm-es (tulajdoni lapon 71 nm), házközponti fűtésű, 2+1 szobás, 2 WC-s(!), FANTASZTIKUS lakás PINCÉVEL!

A ház folyamatosan karbantartott, ZÁRT LÉPCSŐHÁZÚ, lakói kedves emberek. A lakás 2017-ben teljesen megújult (burkolatok, vezetékek, laminált parketta, konyhabútor, nyílászárók, szaniterek cseréje megtörtént).
REMEK kisugárzású, mely azonnal megfogja az embert, ahogy a tágas előtérbe (melybe a konyha és étkező lett elhelyezve) belépünk. Szobái külön nyílóak. A fürdőben (zuhanyzós), ill. külön is található illemhely. Ennek előnyét nem kell részletezni. Mivel KÉT OLDALRÓL is éri napfény, így a NAPIMÁDÓK is megtalálják számításukat.
Remek infrastruktúrájú környék! Lidl karnyújtásnyira, de különféle üzletek sora is várja, ahogy kilép a kapun. Tömegközlekedési szempontból is KÖZPONTI helyen van, hiszen a 24, 28, 37 villamos megállója pár lépésre, Blaha L. tér, Keleti pu. gyorsan megközelíthető. Gépkocsiját biztonságban tudhatja az UDVARI BEÁLLÓ lehetőséggel.
Irányár: 27,9 mFt
Amennyiben központi helyen keres lakást, jó házban, és nem akar felújítással bajlódni, hívjon bizalommal, egyeztessünk időpontot a megtekintésére.
AZ ALAPRAJZ TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!

További jellemzők: távfűtés; fűtés: 1; saját parkoló; lift; 

helyiingatlanok.hu © 2010-2018 - proking internetes megoldások