Eladó tégla lakás, Budapest-VII. kerület

Ingatlan adatai

  • eladó tégla lakás
  • Budapest-VII. kerület
  • Alapterület: 35 m²
  • Szobaszám (nappalival): 1 szoba
  • Irányár: 24 700 000 Ft
  • azonosító: M45767

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

AZONNAL költözhető, VÁROSLIGETHEZ közel FIATALOS otthon SZÉP HÁZBAN!
Eladó a VII. kerületben, a Marek J. utcában (Murányi utcához közel), egy szép, 3 emeletes téglaépület földszintjén, TEHERMENTES, frissen felújított, Ny-i fekvésű, udvari nézetű, 35 nm-es, konvektoros, 1 szoba + hall (+galéria) elosztású, kitűnő lakás!

A ház szép, folyamatosan karbantartott, lakói kedves emberek. Közös költség korlátlan vízhasználattal 12.000 Ft.
A lakás FANTASZTIKUS kisugárzású! Teljes körűen felújított minden szempontból (összes vezeték, burkolatok, szaniterek cserélve, konyhabútor vadonatúj, bejárati és beltéri ajtók cserélve, ablakok felújítva).
TÁGAS térbe érkezünk a konyha és a szoba között átjárónak köszönhetően. A szoba dísze a LÁTVÁNYKONVEKTOR. A szobából a galériával ellátott hallba érkezünk. Különlegessége, hogy a galéria is ablakkal ellátott (magassága kb. 1,6 m). Fürdő (sarokkádas, ablakos), és innen nyílik az illemhely, melyben kézmosó vagy pakoló szekrény is kialakítható.
Fantasztikus helyen található! A Városliget megnyugtató sétákra ad lehetőséget, játszóterei és fákkal övezett sétaútjai, parkjai révén népszerű pihenőhely. Hősök tere, Keleti pu., Garay tér a közelben, különféle szolgáltatások, üzletek, CBA, Spaar, ovi, suli, posta pár lépésre. Tömegközlekedése nagyszerű, 75, 79 troli, 30, 230 busz, éjszakai járatok révén számtalan lehetősége adódik hazaérni, akár éjszaka is.
Irányár: 24,7 mFt!
SZÉP LAKÁS, SZÉP HÁZBAN, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! A mostani piacon ritka párosítás! Hívjon bizalommal, egyeztessünk időpontot a megtekintésére.
AZ ALAPRAJZ TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!

További jellemzők: egyedi fűtés; fűtés: 9; 

helyiingatlanok.hu © 2010-2018 - proking internetes megoldások