Eladó tégla lakás, Budapest-XIII. kerület

Ingatlan adatai

  • eladó tégla lakás
  • Budapest-XIII. kerület
  • Alapterület: 51 m²
  • Szobaszám (nappalival): 2 szoba
  • Irányár: 33 700 000 Ft
  • azonosító: M45774

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

AZONNAL költözhető, SZENT ISTVÁN PARKHOZ közeli SZÉP HÁZBAN kedves OTTHON, akár teljes BERENDEZÉSSEL!
Eladó a XIII. kerület méltán népszerű részén, ÚJLIPÓTVÁROSBAN, a Hollán Ernő utcában, egy szép, 5 emeletes téglaépület földszintjén, TEHERMENTES, átlagos állapotú, K-i fekvésű, UTCAI nézetű, 51 nm-es (tulajdoni lapon 49 nm), házközponti fűtésű, 2 szobás, körbejárható, FANTASZTIKUS kisugárzású lakás PINCÉVEL!

A ház szép, folyamatosan karbantartott, lakói kedves emberek. Közös költség korlátlan vízhasználattal 13.000 Ft (vízóra van, de igény esetén hitelesíteni szükséges). A fűtés átalánydíja 15.000 Ft.
A lakásban 2004-ben burkolatok, villanyvezetékek, parketta cseréje megtörtént. Vízvezetékek rendben.
Igazi OTTHONOS érzés fogja meg az embert már belépéskor. Szobái külön és egybe is nyílnak (az egyik szoba a fürdőből közelíthető meg). A konyha egy légtérben a nappalival, de igény esetén az ajtóval el is különíthető. Fürdő és illemhely külön helyiségben.
Remek infrastruktúrájú, közkedvelt környék! A Szent István park, Duna part,és a gyorsan megközelíthető Margit sziget kellemes sétákra, sportolásra ad lehetőséget. Mindent megtalál a közelben, amire szüksége lehet, akár vásárolni, akár kikapcsolódni szeretne. Körút nyüzsgése, forgalma és a Nyugati pu., ill. West End pár percre. Tömegközlekedése nagyszerű, felsorolni is nehéz, hányféle módon közelíthető meg, akár éjszaka is (pld. 75, 76 troli, 5, 115 busz, Körúton járó 4-6 villamos, 3 metró stb…)
Irányár: 33,7 mFt (AKÁR TELJES BERENDEZÉSSEL EGYÜTT!)
SZUPER környék, SZÉP ház, AZONNAL költözhető lakás. Idősnek, fiatalnak, családnak REMEK megoldás! Akár saját, akár kiadási céllal keres lakást, ne is menjen tovább! Hívjon bizalommal, egyeztessünk időpontot a megtekintésére.
AZ ALAPRAJZ TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!

További jellemzők: távfűtés; fűtés: 1; lift; 

helyiingatlanok.hu © 2010-2018 - proking internetes megoldások