Eladó tégla lakás, Budapest-XIII. kerület

Ingatlan adatai

  • eladó tégla lakás
  • Budapest-XIII. kerület
  • Alapterület: 51 m²
  • Szobaszám (nappalival): 2 szoba
  • Irányár: 33 700 000 Ft
  • azonosító: M45774

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

AZONNAL költözhető, SZENT ISTVÁN PARKHOZ közeli SZÉP HÁZBAN kedves OTTHON, akár teljes BERENDEZÉSSEL!
Eladó a XIII. kerület méltán népszerű részén, ÚJLIPÓTVÁROSBAN, a Hollán Ernő utcában, egy szép, 5 emeletes téglaépület földszintjén, TEHERMENTES, átlagos állapotú, K-i fekvésű, UTCAI nézetű, 51 nm-es (tulajdoni lapon 49 nm), házközponti fűtésű, 2 szobás, körbejárható, FANTASZTIKUS kisugárzású lakás PINCÉVEL!

A ház szép, folyamatosan karbantartott, lakói kedves emberek. Közös költség korlátlan vízhasználattal 13.000 Ft (vízóra van, de igény esetén hitelesíteni szükséges). A fűtés átalánydíja 15.000 Ft.
A lakásban 2004-ben burkolatok, villanyvezetékek, parketta cseréje megtörtént. Vízvezetékek rendben.
Igazi OTTHONOS érzés fogja meg az embert már belépéskor. Szobái külön és egybe is nyílnak (az egyik szoba a fürdőből közelíthető meg). A konyha egy légtérben a nappalival, de igény esetén az ajtóval el is különíthető. Fürdő és illemhely külön helyiségben.
Remek infrastruktúrájú, közkedvelt környék! A Szent István park, Duna part,és a gyorsan megközelíthető Margit sziget kellemes sétákra, sportolásra ad lehetőséget. Mindent megtalál a közelben, amire szüksége lehet, akár vásárolni, akár kikapcsolódni szeretne. Körút nyüzsgése, forgalma és a Nyugati pu., ill. West End pár percre. Tömegközlekedése nagyszerű, felsorolni is nehéz, hányféle módon közelíthető meg, akár éjszaka is (pld. 75, 76 troli, 5, 115 busz, Körúton járó 4-6 villamos, 3 metró stb…)
Irányár: 33,7 mFt
SZUPER környék, SZÉP ház, AZONNAL költözhető lakás. Idősnek, fiatalnak, családnak REMEK megoldás! Akár saját, akár kiadási céllal keres lakást, ne is menjen tovább! Hívjon bizalommal, egyeztessünk időpontot a megtekintésére.
AZ ALAPRAJZ TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ!

További jellemzők: távfűtés; fűtés: 1; lift; 

helyiingatlanok.hu © 2010-2018 - proking internetes megoldások