Eladó tégla lakás, Budapest-XIV. kerület

Ingatlan adatai

  • eladó tégla lakás
  • Budapest-XIV. kerület
  • Alapterület: 137 m²
  • Szobaszám (nappalival): 4 szoba
  • Irányár: 54 000 000 Ft
  • azonosító: M45772

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

PÁR PERCRE A 7-ES BUSZCSALÁDTÓL (EXPRESS LEHETŐSÉG A VÁROSBA JUTÁSRA), KÜLÖNLEGES OTTHON, IGÉNYES EMBEREKNEK!

ELADÓ a XIV. kerület egyik legnépszerűbb részén (családi házas övezetben), a Kerékgyártó utcában, egy a kétemeletes téglaépítésű ház, második emeletén lévő, valóságban 137 m2-es (tullapon 131 m2), jelenleg 3 szobás, ERKÉLYES, utcai nézetű, dupla mellékhelyiséggel, gardrobe-bal, tárolóval, ÓRIÁSI TEREKKEL, 2014- ben saját részre felújított, gázcirkó által keringtetett PADLÓFŰTÉSSEL, új THERMO FA NYÍLÁSZÁRÓKKAL, gyorsan birtokba vehető, világos, kényelmes, per és tehermentes ingatlan.

Már az alaprajz is megmutatja, nem hétköznapi építészeti jelenségek tapasztalhatóak meg a lakáson belül és azon kívül is.

Ebből fakadóan ez egy beleszeretős project. Óriási élettereket kedvelőnek kifejezetten élmény itt még vendégségben is megfordulni.

Minden kényelmesen, praktikusan lett kidolgozva. Nem ment semminek a kárára, ergo nem kellett kompromisszumot kötni semmivel. Egyébként a mai modern gyorsan installálható gipszkarton rendszerekkel újabb szoba alakítható ki.

Jöjjön el és tervezze el életét. A konyha, annak kamrája, gardrobe/ vasaló helyiség és az óriási fürdőszoba mind-mind a felső kategóriás életminőséget alapozzák meg.

A Család 40 éve birtokolja az ingatlant, saját részükre 2014-ben minden vezetéket, burkolatot, fűtést kicseréltek, modernizálták a régi fűtésrendszert!

A házban lakik a közös képviselő is, aki így érdekelt abban- hogy minden rendben legyen a ház körül. Ezt olyan lelkesen végzi, hogy még a kertet is Ő gondozza, ahol akár kerti sütögetés is lehetséges a baráti társaságával!

A környék egyébként minden igényt kielégít, hiszen a rákos-patak partján sportolási lehetőségek, karnyújtásnyira lévő Bosnyák téren színvonalas, őstermelőktől szerezheti be az élelmet, növényeket és a háztartásbeli dolgokat.

A közlekedés is TÖKÉLETES, hiszen szintén innen induló percenkénti buszok által villámgyorsan (10-12 perc a Blaha Lujza tér), de a XIII. kerület és az Örs Vezér Tere is gyorsan megközelíthető!
Ahol egyetemek, iskolák hada várja az itt élőket is.

Jöjjön el és tegyen ajánlatot, irányár: 54 M.ft.

További jellemzők: egyedi fűtés; fűtés: 9; 

helyiingatlanok.hu © 2010-2018 - proking internetes megoldások